Despre

Cine suntem?


Suntem o echipă de profesioniști dedicată serviciilor de tractări auto și transport pe platforme. Cu experiență și dând dovada de seriozitate, ne-am câștigat rapid încrederea clienților și un loc de frunte în industrie.

Misiunea noastră


Misiunea noastră este simplă: să oferim servicii de tractări auto rapide, sigure și eficiente. Ne concentrăm pe nevoile tale și suntem determinați să îți oferim o experiență cât mai plăcută, în pofida circumstanțelor neplăcute în care te-ai putea afla.

Ce ne diferențiază


Disponibilitate 24/7

Suntem la dispoziția ta non-stop. Indiferent că te afli într-o situație dificilă la ore târzii din noapte sau în zilele de sărbătoare, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Flexibilitate și adaptabilitate

Fie că ai nevoie de o tractare pe distanță scurtă sau lungă, sau ai un vehicul de dimensiuni mari, avem soluții adaptate fiecărei situații.

Echipă calificată

Operatorii noștri sunt special instruiți și certificați, fiind mereu la curent cu cele mai noi metode și tehnologii din domeniu.

Tarife transparente

Îți oferim o estimare clară și detaliată a costurilor, fără taxe ascunse sau costuri suplimentare neașteptate.

Contact
Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o tractare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0743 110 541 sau prin email la adresa [email protected].

tractari giroc